stationsChef®

Een bericht als dit hoort eigenlijk op LinkedIn, dat weet ik ook wel, maar het is hier nou eenmaal veel gezelliger. Ik wil graag even met u delen, dat ik voor de eerste keer in mijn al best lange leven promotie heb gemaakt. Een enorme opleving in een laat stadium van mijn twijfelachtige carrière. Met uitzondering van mijn goede vader heb ik bar weinig bazen gehad gelukkig. Maar nu, in de nadagen, heb ik er twee! Twee niet onaardige kerels die beiden een eigen zaak hebben, plús samen één hobby: Ermelo-Centraal. Een jaar geleden vroegen ze mij of ik me wilde omscholen tot Barista en sindsdien heb ik, naar schatting, een dikke drieduizend prachtige cappucini in elkaar gezet. De grap was bedoeld voor een paar weken, maar ik sta nog steeds twee á drie morgens per week machtig mooi melk op te schuimen. Afgezien van de nogal matineuze openingstijd van 06.30 uur, bevalt het mij nog prima. Er zat toch al best veel lucht in mijn leven.

Als blijk van waardering heeft de directie besloten mij met onmiddellijke ingang de eretitel stationsChef® te verlenen. Daarmee gaan wat extra verantwoordelijkheidjes gepaard als kwaliteitsbewaking, grote versierder (decorateur) en spreekbuis zijn van de directie. Om dit te vieren heb ik vanmorgen drie enorme takken Magnolia neergezet (eerlijk gekocht). Helaas hoort er nog geen significante salarisverhoging bij, maar slechts een bescheiden uitbreiding van mijn uren. U begrijpt dat ik tóch uiterst tevreden ben met deze aansprekende en eervolle titel. Wie weet waar dit ooit eindigt?!   dicktipt: opgeklopte lucht ,-)

 

 

 

One thought on “stationsChef®

Comments are closed.